Att välja köksluckor inför köksrenoveringen

Som jag tidigare skrivit så ska vi äntligen ta tag i det här med att renovera i köket. Dock så kommer både jag och min man att vara borta om både kvällarna och dagarna med våra utbildningar och jobb så det blir snickare som får göra hela arbetet. Dock är det ändå lite för oss att göra och planera. Det är inte bara att skicka över ansvaret. Det är med att välja köksluckor till exempel, det är ganska avgörande. Både hur de ser ut med mönster och sådant eller om de ska vara blanka och i vilka färger. Får väl åka och kolla och bestämma oss för allt sådant först och först sen när vi vet exakt hur vi vill ha det så ringer vi till byggfirman.

Just med köksluckorna så ska vi faktiskt åka och kolla på det nu i helgen. Det finns en bra butik, Wastessons Lackering AB här i Norrköping med snygga köksluckor. De har ett väldigt stort utbud så tänker att det borde finnas någonting för oss där, även om vi kan vara väldigt kräsna, men det finns väl en gräns för exakt hur kräsna vi två studenter kan vara också, hoppas jag.

Jag utbildar mig till designer och tycker att det är väldigt viktigt med färger, form och inredning och att det inte bara är bra i vissa delar av hemmet eller på specifika detaljer utan att det är något som behöver fungera komplett. Så att allting fungerar så som det bör göra.

Får väl gå och kolla på köksluckor på Wastessons Lackering AB i Norrköping och ta bilder på de som är snyggast. Sen visa bilderna för mina studiekamrater på utbildningen och får deras smakråd på det hela också.
Alltid skönt att få flera personers åsikter.