Takrenoveringar och höjdskräck

Det går att lära sig att göra det allra mesta men frågan är ändå om jag någonsin skulle kunna träna bort min höjdskräck tillräckligt mycket för att kunna jobba med takrenovering. Vet inte riktigt varför jag kom och tänka på det från ingenstans, antar att det är något gammalt minne som poppat upp i huvudet där jag haft en diskussion om detta som nu plötsligt kommer till ytan och så börjar jag att tänka på det här med takrenovering i Sandviken och vad jag faktiskt tycker om det.

På ett sätt så vore det nog ganska kul att jobba med bygg och renoveringar, men på ett annat inte. För att som höjdrädd person gå omkring på ett tak och lägga om plattor vore nog ganska farligt med tanke på att om jag plötsligt återfaller och får panik så är risken ganska stor att jag skulle ramla ner eller bli fast på taket och inte våga ta mig ner på egen hand.

Därför tror jag inte att det skulle räcka med några lektioner på en skola för att göra mig redo att renovera tak i Sandviken. Nej, det kommer nog aldrig att hända. Att jobba på Jco entreprenad AB i Sandviken verkar inte vara mitt öde, utan jag får fortsätta med mitt målare och sen låta allting på högre höjder göras av andra istället. De som faktiskt har gått utbildningar inom området, som inte är höjdrädda utan som jobbar för Jco entreprenad AB i Sandviken och är vana vid takrenoveringar på alla möjliga olika sorters tak.