Utbildningar, jobb och renoveringar

Vi har båda två haft så fullt upp med våra studier här hemma att renoveringen vi skulle göra av köket har blivit uppskjuten hela tiden. Har hela tiden skjutit den längre fram. Jag studerar på heltid och är i skolan hela dagarna och min man han jobbar heltid samt att han läser två stycken kvällskurser. Så ja, man kan säga att vi har ganska fullt upp och väldigt mycket att göra. Att vi själva skulle sätta igång och renovera har vi därför fått sätta på hyllan, för det kommer inte att bli av än på några år. Men vi vill få klart köket så nu ska vi faktiskt se till att riktiga hantverkare från en byggfirma kan komma hit och ta hand om det.

CA Energi & Miljöteknik ABs byggfirma har jag hört väldigt mycket bra om så tänker att deras hantverkare ska få komma hela vägen från Linköping och hit för att riva och sen bygga upp köket på n nytt. Enda nackdelen är att vi inte kommer att kunna vara här och se efter vad hantverkarna gör. Kanske borde vi ha någon som kommer och kollar vad de från byggfirman egentligen gör här hemma i köket och ser till att det blir så som vi vill. Kanske får kolla med mina föräldrar eller svärföräldrarna. Någon av dem kanske kan komma hit en gång om dagen och se att de från CA Energi & Miljöteknik AB sköter sig med sitt arbete.

En av fördelarna med att vi båda är borta om dagarna på jobb och utbildningar är att det inte kommer göra något att det är stökigt hemma och att vi inte kan stå och laga mat där. Vi brukar ändå köpa färdigmat det mesta, för att slippa lägga en massa tid på matlagning.